Sikker betaling

Sikkerhed
Outletfashion.dk bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der er afgivet ved betaling med Dankort/ kreditkort, er beskyttet under overførelsen fra brugerens computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.
Se på http://www.betaling.dk hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Betaling med dankort er sikkert.
Der er ingen selvrisiko i tilfælde af misbrugt ved køb i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Du er bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Du kan altid, afvise en betaling eller få din bank til at tilbagefører det betalte beløb. Det er gratis hos os at betale med Dankort. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Outletfashion.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. I internet shoppen kan der købes og betales med følgende betalingsmidler.: Mobilepay, kreditkort (Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, JCB og CUP.)

Datapolitik
:
Ved køb af varer i webshoppen, registrerer vi dit navn e-mail osv. Informationerne bruges til at behandle ordren. Ifølge regnskabsloven skal oplysninger gemmes i mindst 5 år. Al registreret information er til intern brug i Outletfashion.dk og vil ikke blive overdraget andre, med mindre loven kræver det.
Du vil ikke modtage reklamer og lignende, med mindre du giver tilladelse hertil.

Cookies og Logfiler

Når du besøger Outletfashion.dk, lægges der en cookie og en logfil på harddisken på din computer.
Disse er helt uskadelige, og anvendes kun til statistikformål.


Accept